· · Komentari: 0

Alek Boldvin nastavlja sa snimanjem filma Rust uprkos tome što je optužen za ubistvo iz nehata

Snimanje filma na kome je snimateljka Halina Hačins slučajno ubijena se nastavlja

1674560387_8254be30e884bf362a87321e3836361e7575f4ae.jpg
Foto: Profimedia

Glumac Alek Boldvin nastaviće da se pojavljuje u filmu Rust, iako je nedavno optužen za nehotično ubistvo Haline Hačins, koja je umrla na snimanju filma kada je Alek pucao iz pištolja za koji se ispostavilo da je pravi, a trebalo je da bude samo rekvizit.

Glumac (64) i Hannah Gutierrez-Reed, oružarka filma, optuženi su za smrt Haline.

Aadvokat produkcije za koju je sniman film, potvrdio je da je film još uvek u toku i Boldvin će nastaviti svoju ulogu glavnog glumca.

Pročitajte još: Ben Aflek sa bivšom i sadanjšom Dženifer na istom događaju: Okupila se cela porodica (FOTO)

Nakon tragičnog incidenta zabraniće bilo kakvu upotrebu oružja ili bilo kakve municije. Optuženi bi mogli da se suoče sa 18 meseci zatvora ako ih porota proglasi krivima, prenosi Mirror.

Pomoćnik direktora Dejvid Hols potpisao je sporazum o priznanju krivice za optužbu za nesavesno korišćenje smrtonosnog oružja, saopštio je okružni tužilac.

Alek Boldvin se još uvek nije oglašavao povodom poslednjih optužbi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.