Oglas
· · Komentari: 0

Bivša devojka Novaka Đokovića: Danas je poznata SRPSKA umetnica koja izgleda neverovatno (FOTO)

Pre supruge Jelene, Novak je bio sa ovom lepoticom

1701852747_Foto-Profimedia-Printscreen-Instagram-ladyleeofficial.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/ Instagram - ladyleeofficial
Oglas

Dosta je onih koji su zaboravili da je Novak Đoković pre Jelene bio u ljubavi sa poznatom srpskom umetnicom.

Novak i Jelena Đoković već godinama su pravi primer skladnog i harmoničnog para.

NJih dvoje su uvek tu jedno za drugo. Uvek su se međusobno podržavali i u lepim i u teškim trenucima i mnogi njihov odnos nazivaju sinonimom za pravu ljubav.

Nekako se stiče utisak kao da su oduvek bili zajedno, ali nije tako.

Mnogi su zaboravili da je Novak pre Jelene, sa kojom je nedavno usnimljen u Marbelji, bio u vezi sa jednom našom poznatom muzičkom umetnicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Pre nego što će upoznati svoju današnju suprugu, Nole je imao romansu sa zanosnom Lidijom Popović.

Ona je poznata di-džejica, nastupa pod imenom Lejdi Li i često zna da podeli veoma atraktivne fotografije na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Ona i nema običaj da nešto priča o svojoj vezi sa najboljim teniserom sveta, ali je svojevremeno rekla neke jako lepe stvari za njega. 

Tada je izjavila da je Đoković "pravi džentlmen i da nije papučar", a na njenom Instagram nalogu možemo videti snimke sa nastupa i brojnih putovanja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas