Oglas
· · Komentari: 0

Boris Novković se razvodi po ČETVRTI put? Već neko vreme se spekuliše o rastanku poznatog pevača i njegove 25 godina mlađe supruge

Boris Novković, po svemu sudeći, nema sreće u ljubavi

1699169408_Foto-Ataimages.rs-Boris-Novkovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pre nekoliko meseci regionalni mediji pisali su naširoko o tome da se Boris Novković razvodi od od četvrte supruge, manekenke Iris Volf, sa kojom je u braku četiri godine.

Priče o razvodu pevača i njegove 25 godina mlađe supruge traju već neko vreme, a o tome se dodatno pričalo, jer su susedi na zagrebačkom Maksimiru, koji ih već neko vreme nisu videli zajedno, otkrili da na njenim vratima više ne stoji prezime Novković, nego samo Volf.

Ako je suditi po društvenim mrežama, da se zaključiti da par više nije zajedno. Iris redovno deli fotografije sa njihovom decom, dok na njima Borisa nema niti u tragovima. Što se tiče njegovog profila na Instagramu, jedino o čemu on piše su koncerti i muzika.

Boris i Iris venčali su se u tajnosti 2019. godine, a u bračnoj zajednici dobili su dvoje dece.

Oni su se samo nekoliko meseci posle venčanja rastali, o čemu je pevač tada otvoreno pričao.

- Iris i ja već smo duže vreme razdvojeni. Ipak, to je bilo u dogovoru i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima, te zajednički brinemo za kćerkicu od prvog dana. Vreme će doneti odgovore. Začuđen sam medijskim naslovima. Ni ja ni Iris nismo spomenuli reč razvod - rekao je tom prilikom pevač, koji je potom izgladio odnose sa Iris, dok sada, po svemu sudeći, ponovo nisu zajedno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas