Oglas
· · Komentari: 0

"Bože, nisi mi valjda dao dete da bi mi uzeo": Marko Bulat i njegova supruga nisu znali da li će njihova ĆERKA da preživi noć

Marko Bulat se prisetio najtežeg trenutka u životu

1700381020_Foto-Ataimages.rs-Marko-Bulat1.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevač Marko Bulat u više navrata je pričao o zdravstvenim problemima supruge Marija koja boluje od anemije, ima dva autoimuna oboljenja, a lekari su joj nedavno rekli da joj "krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina". Sve je zabrinula kada je objavila sliku u kolicima, a nedavno je ponovo završila u bolnici.

Bulat je tada poručio da se Marija "bori sama sa sobom", da je porodica uz nju kao i da se nada da će ubrzo biti bolje. Pevač s Marijom ima dvoje dece, ćerku i sina, a sada je otvorio dušu i prisetio se teškog perioda kada nisu znali da li će naslednica da preživi nakon rođenja, jer je bila prevremeno rođena beba.

- Bili smo kod ginekologa u osam uveče, u pola deset su počeli bolovi. Počnem da zapisujem u svesku na koliko se javljaju bolovi. Bilo je zastrašujuće gledati to, presavijala se od bolova. Otišli smo u bolnicu, merili su da li ima kontrakcije. U sledećoj prostoriji daju mi njenu burmu i jaknu i kažu mi da ide na hitan carski rez", ispručao je Bulat i nastavio s knedlom u grlu:

 - Da joj je pukao vodenjak, morao bih nekoga da spašavam. Slava Bogu pa nisam. Oko 15 do 11 uveče, odmah posle porođaja su je stavili u onu kutijicu od pleksiglasa da može da diše. Zvali su me da potpišem da ide odmah na neonatologiju, jer je tamo najbolja nega. Imala je 950 grama kada se rodila.

Marku je rekao da mu je najteže pala rečenica doktora koji su mu rekli da ne znaju da li će mu ćerkica preživeti noć, a on je morao da ide da radi.

- Ja sam jako dugo čekao dete, i razmišljao sam tada: 'Bože, nisi mi valjda dao da bi mi uzeo?'. Stavio sam dve ikonice unutra zamolio sam da zalepe u inkubator. Broj oko ruke koji je nosila stoji mi i sad kod tih ikona. Ja sam pravi svedok da Bog daje - prisetio se jednog od najtežih trenutaka u životu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas