Oglas
· · Komentari: 0

"NJeno ZDRAVLJE nije dobro": Supruga Marka Bulata se bori protiv opake bolesti (FOTO)

Marko Bulat otvorio dušu

1693821165_Foto-Ataimages.rs-Marko-Bulat.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Supruga Marka Bulata godinama ima zdravstvene probleme. Ona se bori sa bolešću krvnih sudova, a ima i velikih problema sa kičmom zbog kojih svakodnevno ide na terapije.

Marija Bulat je javnost zabrinula fotografijom koju je postavila na svoj Instagram profil na kojoj je u invalidskim kolicima. Marko je objasnio da je fotografija nastala kad aje njegova supruga bila na magnetnoj rezonanci i uputio javnost u njeno trenutno zdravstveno stanje.

Foto: Printskrin/ Instagram - marija_bulat

- Fotografija u invalidskim kolicima je iz vremena kada je bila na magnetnoj rezonanci. Tada smo i saznali sa kakvim se problemom suočava. Ona prolazi kroz težak period koji dugo traje. NJeno zdravlje nije dobro, a na toj slici se odražava njeno stanje. Već sada u pola 10 je budim i idemo na terapiju - rekao je Bulat za "Informer", pa dodao:

- Ona je od ranog jutra teško. Marija ima šesnaest diskus hernija, a pršljenovi su joj naprsli na tri mesta. Sve se to dešava zbog degenerativnih promena na kičmi. Ima skoliozu i kifozu. Sada ide na te struje i lasere da bi se njeno telo regenerisalo. Dve nedelje mora na terapiju, na obezboljavanje. Više je nego ozbiljno jer u ogromnim bolovima. Terapije na koje odlazi su jako mučne. Kada završi sa time videće se da li će morati na operaciju. O tome razmatra tim lekara koji pomno prati njenu situaciju. Mojoj ženi je sa 37 godina kičma potpuno propala. Situacija je mnogo nezgodna.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas