· · Komentari: 0

Bredli Kuper opisao sa čime se suočavao na početku karijere: "Bio sam depresivan, nijedna devojka nije htela da me pogleda"

Bredli Kuper ispričao je da se borio sa porocima

1655316475_profimedia-0673496831.jpg
Foto: profimedia

Godinama je jedan od najuspešnijih holivudskih glumaca, ali nije sve uvek bilo tako. Bredli Kuper otkrio je sa čime se suočavao na početku karijere i koliko je to moglo da mu uništi život.

Bredli je bio gost u podkastu "Smartless", čiji su domaćini Džejson Bejtman, Vil Arnet i Šon Hejs, gde je otkrio kada i kako je shvatio da ima "problem s drogom i alkoholom".

Pročitajte još: Ne pojavljuje se u javnosti: Ovako izgleda SIN Dragane Mirković (FOTO)

Kuper je objasnio da se to dogodilo 2004. godine, kada ga je glumac Vil Arnet je pitao kako misli da je prošla noć i kada ga je opomenuo da dugo nije izvodio pse u šetnju.

- I to je bilo to, tada sam prvi put da sam shvatio da imam problem sa drogom i alkoholom. To što mi je Vil rekao, ja to nikada neću zaboraviti."

Pored toga što je shvatio svoje zavisnosti, Kuper je rekao da ga je to nateralo da vidi da ne funkcioniše to što želi lažno da se predstavlja jer je pokušavao da se uklopi.

- Bio sam tako izgubljen i bio sam zavistan od kokaina. Presekao sam Ahilovu tetivu odmah nakon što sam dao, odnosno dobio otkaz na seriji 'Alias' - rekao je glumac i dodao da se borio s manjkom samopouzdanja.

- Imao sam sreće da se to dogodilo kad sam imao 29 godina. Mislio sam da sam uspeo kad sam dobio reklamu za 'Wendy's'. Ali definitivno nisam to osećao. Preselivši se u Los Anđeles zbog serije "Alias", osećao sam se kao da sam se vratio u srednju školu: nisam mogao da uđem ni u jedan klub, nijedna devojka nije htela ni da me pogleda. Bio sam totalno depresivan - rekao je glumac, prenosi Yahoo.

Pročitajte još: Emina Jahović promenila imidž: Nova boja kose za nove početke i raskid sa prošlošću

- Ali Vil je razlog i to što je preuzeo taj rizik zbog teškog razgovora sa mnom, u julu 2004, koji me je stavio na put odlučivanja da promenim svoj život - iskren je Bredli

Glumac ima ćerku sa menekenkom Irinom Šajk, a kaže da mu je to donelo novi smisao:

- Svaka stvar je apsolutno dovedena u veličanstvene boje činjenicom da sam postao otac divnom ljudskom biću.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.