Oglas
· · Komentari: 0

Ceca Ražantović se izula na bini, pa zaplesala u crnom miniću: Pravi spektakl u Nišu, 50-te nikada nisu bolje izgledale! (FOTO/ VIDEO)

Jug Srbije je goreo sa njom

1687678047_ceca_nis_23062023_0013-CECA.JPG
Foto: ATA
Oglas

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je veliki koncert na niškoj Tvrđavi, gde se okupilo oko 15.000 ljudi.

Umesto helikopterom, kako je bilo najavljeno, Ceca je na koncert stigla belim džipom, a po samom izlasku na binu pozdravila je publiku i učinila humano delo.

- Dobro veče, Niš! Srce mi je puno. Nismo se dugi družili. Volela bih da svi pošaljemo poruku malom Martinu, njemu je ugrožen život. I imam još jednu želju, da sutra svi glasate za Martina u finalu "Zvezda granda". 'ajmo, južnjaci - poručila je Ražnatovićka, a onda zaređala svoje najveće hitove.

Koncert je otvorila svojim najvećim hitom, pesmom "Beograd", a publika je nagradila gromoglasnim aplauzom i vriskom.

Dobra atmosfera je vladala od samog početka, što je navelo pevačicu da se opusti i raskomoti, pa je neudobne štikle izula i bosa zaigrala na bini.

Foto: ATA

Inače, Ceca je pokazala i novi imidž, trendi frizuru sa šiškama, a autfit je bio pun pogodak. Crna, mini haljina stajala joj je kao salivena, a šljokičave čizme, koje su upotpunile njen stajling, brzo su bile zaboravljene, kada se Ceca izula i opušteno nastavila koncert bosa.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas