· · Komentari: 0
STRAŠNO

"Čuvajte se": Kuća glumice Bojane Maljević u GUSTOM DIMU, a onda su se pojavili NEŽELJENI gosti! (FOTO/VIDEO)

Ovo može da se dogodi svakome od nas.

1631948282_pjimage--25-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/bojanamaljevic

Glumica Bojana Maljević se sjajno zabavlja na snimanju druge sezone serije "Dug moru" i svoje pratioce sa Instagrama često ume da nasmeje dogodovštinama.

Pročitajte još: Oglasila se devojka Milana Marića: Evo šta je rekla o vezi sa 19 godina mlađim glumcem!

Fotografijom od pre tri dana upoznala nas je sa nesvakidašnjom situacijom koja ju je zadesila na moru.

Neželjeni "gosti"

Kako je Boki Kotorskoj tog dana bilo nevreme, Bojana je odlučila da se ugreje tako što će zapaliti vatru u kaminu. Međutim, nije znala da u kući ima još stanovnika osim nje.

Nakon nekoliko trenutaka od paljenja vatre, stršljenovi koji su bili smešteni u dimnjaku su se uznemirili i razleteli po celoj kući.

Bojana je tim povodom objavila sledeći status uz fotografiju i snimak "katastrofe":

- Pre dve nedelje poplava od nevremena. Veralo se po krovova. Sad leglo stršljenova u dimnjaku, uredno se spuštaju u dnevnu sobu, pa naši smo. To nismo imali za 27 godina u kući. Sjajno! Dakle bili VODA-VATRA- sledeći je valjda VAZDUH. A i što ne bih upalila vatru u sred leta? Što, šta? Odlično je. Samo se nekoliko stotina stršljenova uznemirilo. Šta je to za mene, jednu? Tati hvala na kabanici, koja uvek stoji tu, drugo zaštitno odelo nemam.

Pratioci su odmah priskočili u pomoć sa savetima kako da se oslobodi stršljenova, ali i upozorenjem "Čuvajte se".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.