Oglas
· · Komentari: 0
LEPA I MLADA

Da li je prepoznajete? Pevačica je 1999. godine NAPRAVILA HAOS u Švedskoj! (FOTO)

Tada je imala 23 godine i već je bila aktivna na turnejama.

1643964997_pjimage---2022-02-04T095418.404.jpg
Foto: Sabor
Oglas

Davne 1999. godine, poznata pevačica je bila pravi devojčurak, sa kratkom kosom i šiškama. Ipak, prepoznatljiva plava nijansa je i tad bila na mestu.

Ako niste uspeli da je prepoznate - reč je Dari Bubamari. Ona je poznata po tome što je menjala izgled i eksperimentisala tokom godina, pa je ova fotografija retka prilika da je vidimo u njenom prirodnom izdanju.

Foto: Sabor

Te godine je dala i kratak intervju dok je bila na turneji po Švedskoj.

- Temperatura je tek neki stepen iznad nule, duva hladan severac i pada kiša. Toliko je sumorno vreme da mi se ne mili da izađem. Ostajem još naredni vikend, jedan sam odradila. Prati me orkestar i pravimo haos gde god da se pojavimo. Posebno mi je drago što mladi predstavljaju gro moje publike na koncertima, znaju moje pesme."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas