Oglas
· · Komentari: 0

Dragana Mićalović dobila zanimljiv predlog: Žika Jakšić joj predložio da stane na "ludi kamen" - "Mislim da si već zrela za udaju"

Žika je čak predložio da on glumi maldoženju

1671016628_Foto-Ataimages.rs-Dragana-Micalovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Glumica Dragana Mićalović mami uzdahe gde god da se pojavi. Ona je pored velikog glumačkog talenta, publiku osvojila i svojim izgledom. Nedavno je gostovala u emisiji "Nikad nije kasno", u kojoj je otpevala numeru "Zlatni dan". Svi su bili pod utiskom, a posebno oduševljen je bio Žika Jakšić.

Za nju je imao jako zanimljiv predlog o udaji.

 - Sad nešto gledam i slušam predivne reči ove pesme koje su pune emocija i nekog ljubavnog zaveta, pa koliko znam ti još nisi udata. Kad se ti jednog dana budeš udavala, a mislim da si već zrela za udaju, ostvarila si karijeru, prelepa si, divna si osoba, svi te cene. U jednom momentu sam zamislio tebe na tvojoj svadbi pored nekog oficira. Ovo mu pevaš na vašem venčanju -  rekao je Jakšić.

Pročitajte još: Lepa Brena otkrila PORODIČNE TAJNE: Priznala da često plače i šta joj najviše nedostaje (FOTO)

Predložio je ček da i on glumi mladoženju, dok ona ponovo peva refren pomenute pesme.

 - Ovo ti je jedna ideja, to bi bilo fenomenalno. Čekaj, ja ću sada da glumim mladoženju, lepo sam se obukao imam čak i leptir mašnu, a ti da otpevaš refren ove prelepe pesme ponovo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas