Oglas
· · Komentari: 0

DRAMA SE NASTAVLJA: Holandski predstavnik se nije pojavio na probi - učešće u finalu je pod znakom pitanja

Jost Klajn, predstavnik Holandije ove godina ne Evroviziji, nije bio deo ni druge generalne probe broj dva, koja je održana 11. maja pred veliko finale muzičkog takmičenja

1715413531_1715349396_Foto-Profimedia-Holandija-i-Izrael-663f221bb10f0.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Jost Klajn se nije pojavio ni na drugoj generalnoj probi pred večerašnje finale Evrovizije 2024, a na kraju probe je bio defile.

Svi učesnici muzičkoj takmičenja su prozivani da izađu i poklone se, a u trenutku kada se na ekranu pojavilo - Holandija, uz šta je pušten i deo pesme ovogodišnjeg predstavnika, on se nije pojavio.

Tada se u u pres centru čuo aplauz.

Desio se incident

Podsetimo, holandski učesnik Evrovizije nije učestvovao na probama u petak za finale takmičenja zbog "incidenta", saopštili su organizatori. Rekviziti Joost Kleina su bili postavljeni na bini unutar Malme Arene kada je menadžer produkcije rekao da ih treba ukloniti.

Evropska radiodifuzna unija (EBU)je rekla:

"Trenutno istražujemo incident koji nam je prijavljen u vezi sa holandskim umetnikom. On neće vežbati do daljnjeg. U ovom trenutku nemamo više komentara i ažuriraćemo ih u dogledno vreme".

Kako prenose holandski mediji, njihov predstavnik je doneo odluku da do samog finala nema probe.

U areni je došlo do konfuzije tokom proba jer je Klajnova pesma "Europapa" preskočena bez objašnjenja, a izraelska učesnica Eden Golan, koja je bila sledeća po redu, zauzela je njegovo mesto.

Nakon incidenta, probe su nastavljene, a organizatori su uključili Klajnovu pesmu u montažu za glasanje, koristeći snimke sa ranije probe, zbog čega važi mišljenje da će on ipak učestvovati u finalu i žiri će u petak i njemu dati svoje glasove po proceduri.

Kako "Telegraf" nezvanično saznaje, Joost je ušao u sukob sa organizatorima i vrlo verovatno je da se neće pojaviti na finalu.

Inače, nakon što se nije pojavio, ponovo je šokirao fanove time što je, sa svog profila na Instagramu, sa storija obrisao sve fotografije i video snimke Evrovizije 2024.

(Blic, Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas