Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Garner preminuo otac: Glumica se oprostila emotivnim rečima

Glumica je tužne vesti podelila na društvenoj mreži Instagram

1712041771_profimedia-0825578666.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica Dženifer Garner suočava se sa tužnom porodičnom situacijom. Naime, njoj je preminuo otac, Vilijam Džon Garner.

Dženifer (51) podelila je juče na Instagramu tužne vesti i nekoliko rečenica posvetila ocu uz zajedničke fotografije.

- Moj otac je preminuo mirno u subotu popodne. Bili smo sa njim, pevali Amazing Grace. Iako nema tragedije u smrti čoveka koji ima 85 godine, koji je živeo zdrav, divan život, znam da je tuga neizbežna, čekajući iza neočekivanih uglova. Danas je dan za zahvalnost“.

Garner, koja je odrasla u Zapadnoj Virdžiniji sa svojom majkom Patrišom En Garner i dve sestre Melisom i Suzanom, rekla je da je njena porodica „zahvalna na tatinom nežnom držanju i tihoj snazi“.

- Zahvalni smo na njegovoj radnoj etici, vođstvu i veri. Zahvaljujemo se medicinskim zajednicama Medicinskog centra u oblasti Čarlston i Grada nade. Vaša briga je produžila tati život i dala mu vremena da bude na svojim omiljenim mestima — okružen ćerkama i unucima, navijajući za svoju voljenu Agi,  i  najviše od svega — pored njegove supruge, naše mame.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas