· · Komentari: 0

EVO KAKO DANAS IZGLEDA ČUVENA RUBI: Preživela tešku bolest, a postala je baka u 44. GODINI (FOTO)

Barbara Mori stekla je veliku popularnost ulogom zavodnice Rubi

1665052575_rubi.png
Foto: Jutjub/printskrin/ Tlnovelas

Tokom 2004. i 2005. godine u Srbiji se emitovala telenovela "Rubi". Serija je bila jedna od najgledanijih, a glavnu ulogu igrala je glumica Barbara Mori.

Barbara je fantastično odigrala ulogu fatalne i zločeste zavodnice, a za njom su uzdisali mnogi muškarci.

Danas ima 43 godine, a preživela je rak dojke, koji joj je bio konstantovan pre tridesete godine. Uspela je da pobedu ovu tešku dijagnozu:

- Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje - izjavila je jednom prilikom za medije.

Pročitajte još: Britni Spirs ponovo šokira: "Pop princeza" pozirala potpuno gola na gradskoj plaži (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Sa samo 39 godina postala je baka, kada je njen osamnaestogodišnji sin dobio ćerku Milu sa dvanaest godina starijom pevačicom Natalojom Subtil.

Glumica je bila u braku sa Kenetom Rajom Sigmanom, američkim igračem bejzbola. Nakon samo godinu dana, odlučili su da se razvedu. aAkon toga uplovila je u romansu sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom kog je upoznala 2013. godine.

 

Bonus video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.