· · Komentari: 0

Glumac se oporavlja nakon operacije u sobi punoj mačjeg izmeta: Za to vreme žena mu se smeje ''JA SAM ŽENA SA MAČKAMA''

Aleka Boldvina snalaze samo nevolje u poslednje vreme

1686315750_Alek-i-Hilarija-sa-mackom-NASLOVNA.jpg
Photo: Instagram printscreen/ hilariabaldwin Verified

Glumac (65) koji je nedavno olsobođen optužbe za ubistvo iz nehata tokom snimanja filma, sada je prošao kroz operaciju kuka.
NJegova supruga Hilarija, podelila je na Instagramu da se Alek oporavlja u ne tako idealnim uslovima:

''Alek mora da spava u sobi koja je bezbedna za njega, da bi mogao da pregrmi prvih nekoliko dana operacije kuka. Karmen, Alek i ja smo izašli na kratko, da bi se vratili i zatekli mačke koje su ostavile neka ''iznenađenja'' u sobi, a to je izmet jer su neke od njih još male.'' podelila je ona slikovito.

''Mačke su obično čiste, ali ponekad se ovo desi. Možete da zamislite koliko je on bio srećan da to vidi''.

Alek i Hilarija imaju sedmoro dece, a ona je nedavno podelila vesti o svom mužu, da će morati na operaciju stavljanja veštačkog kuka.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.