· · Komentari: 0

Glumac Srđan Timarov POČASTIO sina poklonom od 700.000 dinara - Evo šta je u pitanju! (FOTO)

Pomogao je sinu da ostavri san.

1633524944_pjimage--4-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ srdjantimarov

Roditelji su najveća podrška deci, a ako deca imaju san, svaki roditelj će se potruditi da ga ispuni. Ovo je slučaj i glumca Srđana Timarova, koji je odlučio da sinu ispuni neuobičajenu želju.

On je sina Lazara (12) dobio u braku sa voditeljkom Natašom Miljković i bez obzira što su razvedeni, zajednički i složno ga podižu.

Pročitajte još: KAKAV DEČKO! Kajli Minog se posle 30 godina vraća u rodni grad, ali bez partnera! (FOTO)

"Sve je moguće"

Koliko se trudi kao otac, mogli smo da vidimo i po nedavnoj objavi Srđana Timarova na Instagramu.

Naime, on je okačio fotografiju na kojoj pozira sa sinom Lazarom i novim kart vozilom, a o čemu se radi pojasnio je u tekstu pored fotografija.

- Sine, danas smo napravili prvi korak na tvom putu ka @f1 . Živi svoj San. Srećan da si. Najbolji od Najboljih. Sve je moguće! Ja sam tu. Tata

Izgleda da mali Lazar kreće u svet profesionalnih trka, a Srđan je odlučio da mu bude vetar u leđa.

Koliko smo mogli da vidimo na Internetu, ovo je skup sport, pa je tako cena ovog modela kart vozila između 7.000-8.000 dolara.

Najbolje želje Lazaru su u komentarima poželeli mnogi poznati glumci, poput Miodraga Dragičevića, Slobode Mićalović, Milene Vasić, Gordana Kičića i mnogih drugih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.