Oglas
· · Komentari: 0

"Iritantan mi je": Dara Bubamara potkačila Eru Ojdanića, a on joj nije ostao dužan - "Čim je vidim, ugasim televizor"

Da li je na pomolu novi rat na estradi?

1678282939_darata.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Dara Bubamara bila je gost u sinoćnoj emisiji "Amidži šou", a tom prilikom dotakla se i odnosa pevačicama. Odnos sa koleginicama prokomentarisala je bez dlake na jeziku. Na Ognjenovo pitanje zbog koje poznate ličnosti promeni kanal, pevačica je spomenula kolegu Eru Ojdanića:

- Ugasim zvuk, ne prebacim kanal, ima ih dosta! Koga da navedem. Na primer, to sam već rekla, opet će mi se čovek nakačiti! Ja kažem ništa zlonamerno, ali iritantan mi je, Era Ojdanić. Neki pauk, kreten. Sutradan, čovek po meni. Nemoj da shvatiš ovo ozbiljno! - rekla je Dara, pa dodala da ne mrzi nikoga:

- Nikoga ne mrzim, moram da kažem!

Ovim povodom oglasio se i Era Ojdanić koji je oštro uzvratio mlađoj koleginici:

- Gledao sam kod prijatelja i mogu da vam kažem da sam morao da ugasim televizor i pre nego što je ona to izgovorila da mi ne pokvari dan uoči Dana žena. Hejtuje me jer hoće preko mene da dobije rejting i više pregleda, misli da će moji fanovi da joj se priklone, ali od toga nema ništa. Ona je dobra pevačica, a sve ostalo... šta da vam kažem, ostaću uzdržan, ipak je ona žena, pa neka joj je srećan praznik - rekao je za "Kurir".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas