· · Komentari: 0

Ivana i Sanja o raspadu grupe "Hurricane": "Nedostaje nam period kad smo bile zajedno" (FOTO)

Ivana, Sanja i Ksenija stekle su večiku popularnost kao članice grupe "Hurricane"

1675435039_hurikejn.jpg
Foto: EPA

O raspadu grupe "Hurricane" spekulisalo se mesecima i pre nego što se desio. Razne glasine su kružile o tome šta je pravi razlog što su Ivana, Sanja I Ksenija odlučile da okončaju saradnju. Bilo je spekulacija da su se posvađale, međutim, Uraganke su to demantovale.

Krenule su da grade solo karijere i nastupaju same:

- Nedostaju mi, bile smo pet godina zajedno na sceni. Teže je na nastupima jer sad sama nastupam, ali je to posao kojim se baviš i voliš ga i nekako se srodiš sa tim. Lakše je naravno kada imaš nekog pored sebe, ali dobro, sada imam igrače pored sebe - iskrena je bila Ivana, a Sanja se nadovezala:

- Bićemo zauvek deo jedne ekipe, ali treba da se predstavimo i kao solo izvođači. Iskreno, meni ne nedostaje zajedničko pojavljivanje jer je uvek frka kada treba negde zajedno da se pojavimo. Ne znamo kad će koja da se spremi, a sada je sve u sopstvenoj režiji - izjavila je za "Blic".

Grupa "Hurricane" sada ima drugačiju postavku, a o svojim naslednicama Ivana i Sanja imale su samo reči hvale. Priznale su i da im se jako dopada pesma kojom će se nove "uraganke" predstaviti na Pesmi za Evroviziju:

- Mislim da će bolje proći od nas. Ja njima stvarno želim toliki uspeh od srca. Preslatke su mi. Želim im da odu na Evroviziju i pobede - priča Ivana za pomenuti medij. Ona se dotakla i komentara da je isfotošopirala fotografije sa MAC dodele nagrada:

- Meni je to zanimljivo s obzirom na to da nemam vremena ni živaca da to sama radim. Poslala sam fotografu koji je to uradio, a kasnije samo preuzela slike i okačila. Zapravo, taj fotošop mi nije ni bio potreban jer sam mnogo gladovala da bih izgledala odlično - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.