· · Komentari: 0
Tuga

NAJJAČA SRCA PUKLA KAD SU VIOLINE ZAJECALE "NEDELJU": Sahranjen Džej, plač prisutnih odzvanja grobljem (FOTO/VIDEO)

Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju

1607695589_pokop.jpg
Foto: A. Mikata

Pored članova porodice, veliki broj prijatelja, kolega i poštovaoca muzike Džeja Ramadanovskog, okupio se danas kako bi slavnom pevaču rekli poslednje zbogom.

Pročitajte još: OVDE ĆE POČIVATI DžEJ: Grobnica večnog boravišta pokojnog pevača (FOTO/VIDEO)

Po izlasku iz kapele, tužna povorka uputila se prema grobnom mestu u kome će počivati legendarni pevač. Usledio je i potresan govor jednog od prijatelja Džeja koji je prisutne samo dodatno podsetio na to, kolika je veličina Džej bio.

- Vapaj tvoje duše, vrisak čiste emocije prenosio si na Balkan. Pevajući od tuge prenosio si u vatromet radosti. Tvoje pesme bile su infuzija za one koji pate. Pesmom si pobeđivao tugu, kao što si nas i lečio. Svako korača ispred srca, a ti si ti to radio momački. Nisi skraćivao korak, gledao si u stranu. Bio si širina.Čovek koji nema mašt, nema ni krila, to si znao.

Pročitajte još: Ne može da sakrije bol zbog gubitka prijatelja: Ceca Ražnatović sva u crnom došla na Novo groblje (VIDEO)

- U svom detinjstvu te je mašta održala. Pripisivali su ti i ono što nije deo tvog bića. Govorili su da znaš sve dorćolske trikove, ali Džoni imao si magiju kao niko. Imao si dobar glas i srce. bio si rizničar dorćolskog blaga. Nemerljivo emotivac i dorćolski aristokrat. Nisi izgubio ljudskost i dobrotu. Kao smrtnik imao si mane, a samo si želeo da budeš živ i znao si da sreća ne usreći uvek. Neka ti Bog ponudi carstvo nebesko -glasio je potresan govor.

Foto: A.Mikata

Muftija Jusufpahić držao je opelo, a najpotresniji momenat zavladao je kada je 50 violina zasviralo "Nedelju", porodica legendarnog muzičara se u tom trenutku potpuno slomila.

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.