Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Karleuša se pohvalila POKLONOM za Dan zaljubljenih: Pogledajte koje iznenađenje je pevačica dobila (FOTO)

Jelena Karleuša je dobila poseban poklon

1707918525_Foto-Ataimages.rs-Karleusa-Printscreen-Instagram-karleusastar.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - karleusastar
Oglas

Jelena Karleuša je danas dobila jako zanimljiv poklon. Pevačica se na svom Instagram profilu pohvalila iznenađenjem koje je došlo od jedne žene.

Karleuša je na poklon dobila haljinu i gromne balone u obliku srca.

 

- Dobila sam najtraženiju haljinu za sezonu leto/proleće! Ostanite uz mene - poručila je Jelena uz pesmu "Mashallah".

Jelena je neko ko često na svom Instagram profilu deli informacije iz privatnog života, ali se i putem njega oglašava kada su u pitanju sukobi na estradi u kojima je ona jedan od aktera. Tako je nedavno napisala oštru poruku svima koji u javnosti pričaju negaivne stvari o njoj.

- Neverovatno mi je to da svaki put kad mi jave da me neko vređa u javnosti, ja moram da guglam to ime da bih uopšte ukapirala o kome je reč. Uvek vidim neke grozne likove, neke zadrigle debele neokupane muškarce koji imaju fizionomiju orangutana ukrštenog sa homosapijensom, nekakvi narkomani ili neke žene koje je plastični hirurg očigledno operisao sekirom, pa polio kiselinom. LJudi, budite realni... Ja mogu iz sažaljenja da odgovorim, ali... Nekako i to ne ide - napisala je ona nedavno na svom Instagram storiju.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas