Oglas
· · Komentari: 0

"JOŠ UVEK KRVARIM" Darko Lazić otkazao nastupe, pa se uključio u lajv i otkrio svoje stanje: "Danas vadim drenove" (FOTO)

Folker Darko Lazić bio je u bolnici zbog komplikacija nakon operacije zatezanja kože

1681289371_andreana_darko_01012023_0020--1--ATA.jpg
Foto: ATA
Oglas

Pevač je trenutno na kućnom lečenju, a iz kola se obratio svojim fanovima putem Instagram lajva, i otkrio kako se trenutno oseća.

- Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup... Ja ustao u 8 jutros , spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za mene izmisliti priče - pričao je Darko u lajvu, koji je onda pokazao i ranu od operacije.

- Danas vadim drenove, još 10 dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih 10 godina. Zbog dve, tri svirke, neću sebi da upropastim život - odgovorio je folker fanovima na pitanje kada će se vratiti poslu.

Foto: Instagram printscreen/ darkolazicofficial

Lazića je u kolima vozila supruga Katarina, a neki su pomislili da je u društvu neke nove žene, što je pevač demantovao.

- Kakva klinka, ovo je moja žena. Starija je od mene, stara kao biblija. Ljudi, prošetajte i za mene danas, ja ne mogu da izlazim napolje, a tako je lepo vreme - završio je on.

Darko se ovim povodom oglašavao iz bolnice i govorio o zdravstvenom stanju.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - govorio je Darko Lazić tada, koji je morao da otkaže nastupe u narednom periodu.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas