Oglas
· · Komentari: 0

"JOŠ UVEK VOLIM TU ŽENU..."Bred Pit otkrio sa kim je imao jednu od najlepših veza

Ona je takođe singl, i želi decu...

1686742050_profimedia-0778823715-Bred-Pi-naslovna.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Bred Pit (59) je ljubio brojne dame, što iz sveta poznatih, što one koje nemaju veze sa javnim poslom, a sada je otkrio koja veza mu je bila jedna od najlepših.

Ne, nije reč ni o onoj sa Dženifer Aniston, niti o onoj sa Anđelinom Džoli. Zasigurno da i njih svrstava u lepe, bar do trenutka dok nisu počeli razarajući problemi, ali sada je mislio na neku treću ženu.

Reč je o šarmantnoj Džulijet Luis (49), sa kojom se upoznao na snimanju filma "Too Young to Die", koji je u bioskopima počeo da se prikazuje 1990. godine.

Džulijet je tada imala 17, a Bred 27 godina.

- Još uvek volim tu ženu. Bilo mi je sjajno s njom. Bila je to jedna od najboljih veza u kojima sam ikad bio. Problem je što odrastamo s vizijom da ljubav pobeđuje sve, a to jednostavno nije tako, zar ne? - izjavio je glumac u intervjuu za Vanity Fair.

Džulijet i Bred zajedno su glumili i u trileru Kalifornija. U vezi su bili tri godine, raskinuli su 1993.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEAWW (@meawwofficial)

Džulijet se, međutim, u dobroj meri stidi tog perioda. Kaže da je pravila brojne gafove, da se oblačila "kao kreten". Međutim, i ona tvrdi da je Breda iskreno volela. "On je zaista dobar momak. U to vreme je period od četiri godine izgledao kao čitava večnost. Bio mi je najduža veza i zajedno smo izgubili anonimnost", priseća se Džulijet.

Po njenim rečima, danas joj ta ljubav deluje kao veza iz srednje škole. "Gledam ga kao nekog s kojim sam podelila deo istorije, jer je on danas toliko slavan", priznaje glumica. "Želim mu svu sreću, volela sam ga od sveg srca."

Džulijet je imala jedan brak i nekoliko značajnijih veza. Poslednji poznati momak se, takođe, zvao Bred. Reč je muzičaru, Bredu Vilku, zbog kojeg su je optužili da je rasturila njegov brak. Međutim, sad je već neko vreme sama i, kako kaže, nada se da će naći sreću i priželjkuje decu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas