Oglas
· · Komentari: 0

JOVANA DANAS JEDNA OD NAJLEPŠIH VODITELJKI: A pre 22 godine... (FOTO)

IZGLED Jovane Joksimović se u drastično promenio, fotografija govori više od reči.

1696275209_Jovana-Joksimovic-foto-ATA-images-4.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Jovana Joksimović, jedno od najlepših lica naših malih ekrana prepoznatljiva je po svom ležernom, ali otmenom stilu i vanserijskoj lepoti koja oduzima dah. 

Na društvenim mrežama prati je 115 hiljada ljudi, a izgled Jovane Joksimović neprestano se komentariše.

Iako je na nagovor roditelja završila Ekonomski fakultet, Jovana je bila svesna da se tim poslom neće baviti. Promena profesije bila je jedino rešenje, a sudeći po uspehu koji je postigla nije nimalo pogrešila. 

 

Karijeru na kojoj bi joj mnoge kolege pozavidele započela je 2001. godine a BK televiziji kao voditelj emisija „Blokbaster“ i „Trejler“, a izgled Jovane Joksimović se tada potpuno razlikovao od današnjeg. 

Sudeći po fotografiji koju je jednom prilikom podelila na svom profilu voditeljka je u to vreme imala crvenu kosu i paž frizuru, a primetno je da je imala i nekoliko kilograma više nego sada. 

Jovanin stil se sasvim prirodno menjao tokom godina, međutim, njeni pratioci smatraju da je na početku karijere bila podjednako lepa kao i danas. 

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas