Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈОВАНА ДАНАС ЈЕДНА ОД НАЈЛЕПШИХ ВОДИТЕЉКИ: А пре 22 године... (ФОТО)

ИЗГЛЕД Јоване Јоксимовић се у драстично променио, фотографија говори више од речи.

1696275209_Jovana-Joksimovic-foto-ATA-images-4.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јована Јоксимовић, једно од најлепших лица наших малих екрана препознатљива је по свом лежерном, али отменом стилу и вансеријској лепоти која одузима дах. 

На друштвеним мрежама прати је 115 хиљада људи, а изглед Јоване Јоксимовић непрестано се коментарише.

Иако је на наговор родитеља завршила Економски факултет, Јована је била свесна да се тим послом неће бавити. Промена професије била је једино решење, а судећи по успеху који је постигла није нимало погрешила. 

 

Каријеру на којој би јој многе колеге позавиделе започела је 2001. године а БК телевизији као водитељ емисија „Блокбастер“ и „Трејлер“, а изглед Јоване Јоксимовић се тада потпуно разликовао од данашњег. 

Судећи по фотографији коју је једном приликом поделила на свом профилу водитељка је у то време имала црвену косу и паж фризуру, а приметно је да је имала и неколико килограма више него сада. 

Јованин стил се сасвим природно мењао током година, међутим, њени пратиоци сматрају да је на почетку каријере била подједнако лепа као и данас. 

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas