· · Komentari: 1
VESELO DRUŠTVO

"Kada ćete da nas obradujte vestima, da dolaze rode?": Adriana Čortan pokazala supruga, a društvo na moru im pravi i poznati travar! (FOTO)

Opuštanje u društvu prijatelja i supruga.

1627205740_55.png
Foto: Pintskin/Instagram/adrianačortan

Poznata voditeljka, Adriana Čortan (40), retko se poslednjih godina eksponira u javnosti. 

Nakon što se 2018. udala za biznismena Nemanju Simića, ona uživa u bračnom životu, daleko od očiju javnosti.

Pročitajte još: Kristina Kovač odgovorila svima koji je ismevaju zbog PRIRODNOG IZGLEDA: Objasnila je kako stvari stoje u snažnoj poruci! (FOTO)

Odmor u Hrvatskoj

Put u Hrvatsku sa prijateljima i suprugom je ipak izuzetak. Na svom Instram profilu, pokazala je veselo društvo i svakodnevnu zabavu.

Adriana danas neguje prirodan izgled i komotno oblaćenje, u skladu sa morskom idilom. Izgleda odglično u petoj deceniji i na svakoj slici se vidi da sija od sreće uz supruga Nemanju.

Obišli su Dubrovnik, Rovinj, Korčulu i Medulin i obradovali pratioce nestvarnim prizorima.

Zanimljivo, u Adrianinom društvu smo primetili još jedno poznato lice. u pitanju je Momčilo Antonijević, čuvenog srpskog travara, trenutno najpopularnijeg na Jutjubu i Instagramu, koji je zagovornik zdravog života i prirodne medicine. Možda su baš njegovi saveti zaslužni za Adrijanin zdrav i prirodan izgled?

Od modnih izbora, bivša manekenka je na odmoru ponela cvetne haljine i bele, lepršave košulje, a omiljeni detalj, sudeći po fotografijama je šešir, koji uspeva da uklopi u svaku priču.

Pratioci oduševljeni

Pratioci su oduševljeni, a neki od komentara su. "Najlepša žena", "lepa A", "lepa si Adi, baš si lepa"...

U moru pozitivnih komentara sa smajlijima i srcima, izdvojio se i jedan kakav ne očekujete.

Pratilac je ispod fotografije Adriane i Nemanje, postavio pitanje: "Kada ćete da nas obradujte vestima, da dolaze rode?"

Ni jedno od njih dvoje nije odgovorilo na postavljeno pitanje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.