· · Komentari: 0
TUGA

"Kada sam je prvi put video, pomislio sam da je najlepša žena na svetu" ... Mima Karadžić slomljen nakon smrti koleginice

Glumac potpuno slomljen zbog smrti koleginice

1611326655_mims.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva

Poznati glumac Mima Karadžić je sa Mirom Furlan glumio u kultnom ostvarenju domaće kinematografije i mnogima jednom od omiljenih filmova – „Lepoti poroka“. Baš po ovom filmu i po njenoj nestvarnoj lepoti kaže da će je zauvek pamtiti. 

Pročitajte još: "Dugo je bolovala neizlečivo i teško. Bila je u komi!": RADE ŠERBEDžIJA ispričao kada se poslednji put čuo sa MIROM FURLAN

- Kada sam jutros čuo ovu tužnu vest bio sam, najblaže rečeno, šokiran. Kada sam je prvi put ugledao, sedeo sam sa Živkom Nikolićem i razgovarali smo o filmu „Lepota poroka“, sećam se da sam pomislio da je Mira Furlan najlepša žena na svetu. Sa najlepšim glasom na svetu -  setio se svoje koleginice poznati glumac u emisiji „Kec na jedanaest“.

 
Kako je kazao, Mira je bila dobar čovek i uvek je bila sjajnog raspoloženja, tokom 24 sata u danu. 

Pročitajte još: Mira Furlan je zbog njega UMRLA! Šta je virus Zapadnog Nila i kako se PRENOSI?!

- Bila je odlična glumica i sjajna koleginica. Moji glumački počeci vezuju se za taj film, za „Lepotu poroka“, za Miru Furlan, Živka Nikolića, Miru Banjac, Petra Božovića... To je bila privilegija. Imao sam s kim početi. Nismo bili u kontaktu, nisam ni znao da je bolesna. Pre nekoliko godina smo se sreli poslednji put na beogradskom Sajmu knjiga. Ja ću je uvek pamtiti kao prelepu Miru iz „Lepote poroka“, takva će mi ostati u sećanju  – rekao je Mima Karadžić. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.