Oglas
· · Komentari: 0

"Otišla je i neće se vratiti, otišla prerano...": Mima Karadžić se oprostio od Ivane porukom koja slama srca (FOTO)

Glumica Ivana Mrvaljević ovaj svet je napustila u 48. godini

1706183687_Foto-Printscreen-Youtube-Prva-TV-Ataimages.rs.jpg
Foto: Printscreen/ Youtube - Prva TV, Ataimages.rs
Oglas

Jedna od najznačajnijih crnogorskih glumica rođena je na Cetinju 1976. godine, gde je 1999. završila Fakultet dramskih umetnosti u klasi Bora Stjepanovića, a produkciju je magistrirala u Torinu.

Najznačajnije uloge ostvarila je u pozorištu, a od 2012. do 2016. godine bila je direktorka Gradskog pozorišta u Podgorici.

Preminula Ivana Mrvaljević, a od nje se potresnim rečima oprostio kolega i prijatelj Milutin Mima Karadžić:

- Otišla je danas draga Ivana, otišla i neće se vratiti, otišla prerano, ostavila nas je a nije trebala, ne još, ne još dugo. Ivana Mrvaljević divna majka, sjajna glumica, dobar čovek, lepa i nežna žena i sjajan drug. Putuj s anđelima draga Ivana - napisao je glumac oprostivši se od voljene koleginice.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas