Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Potresan prizor na Novom groblju: Sahranjen Ivan Bekjarev...Ovaj detalj će vas slomiti (FOTO)

Ivan Bekjarev sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

1605969396_novosti.jpg
Foto: Novosti/V.Danilov
Oglas

Supruga koja je sve vreme u kapeli stajala sa sinom Vanjom pored kovčega, sve vreme je bila nema i slomljena od bola. Malo utehe pružali su joj prisutni rođaci i glumci, koji su prilazili da izjave saučešće.

Pročitajte još: Muk na Novom groblju: Supruga Ivana Bekjareva zanemela od bola, utehu joj pružaju glumci i rođaci (FOTO)

 Među prvima od kolega koji je došao da oda počast je Radoslav Zelenović. Od ličnosti sa javne scene, poslednje "Zbogom", velikom glumcu, došli su da kažu i bivši ministar Zoran Đorđević, Tamara Vučković, glumica Svetlana Bojković, Eva Ras, Olivera Viktorović, Marijana Mičić, Iva Štrljić i Saša Joksimović, inače nekadašnji učesnici Bekjareva, Marijana Mićić, Dejan Tončić, Vladimir Kerkez, Stevan Piale, Jelena Matijašević kao i mnogi drugi...

Kovčeg s posmrtnim ostacima glumca bio je izložen u kapeli, odakle je premešten, a potom i položen u Aleji zaslužnih građana.

Foto: Novosti/V.Danilov

Kovčeg je bio prekriven belim ružama, koje su drevni simbol čiste ljubavi i mira, a njime se iskazuje mnoštvo različitih poruka i osećanja ljubavi, prijateljstva, mira, poštovanja i nade. Ovaj cvet takođe predstavlja istinu, tišinu, tajnost, pobožnost, poniznost, šarm i mladost.

Foto: Novosti/V.Danilov

Ivan Bekjarev preminuo je u ponedeljak u 74. godini u Beogradu nakon što se više od mesec dana borio s koronavirusom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas