Oglas
· · Komentari: 0

"Kada smo saznali da nosim blizance bili smo u šoku": Pevačica o braku sa kolegom - "Dosta je tu odricanja"

LJubav Ivane Pavković i Petra Mitića planula je još u „Zvezdama Granda“, a danas su ponosni roditelji tri naslednika.

1712476897_ivana_pavkovic_petar_mitic_06092023_0023.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Iako se Ivana sjajno snašla u ulozi majke, pevačica ne krije da nije ni malo lako biti mama tri dečaka.

- Prvenac ima sedam godina, a blizanci godinu i po. Iskreno, život ti se bukvalno promeni za 360 stepeni, dosta je tu odricanja i imaš mnogo manje slobodnog vremena. Meni je bio šok sa prvim detetom, posebno prvih godinu dana - priznala je Ivana, a potom otkrila kako se snalazi sa blizancima, Vojinom i Vukom.

- Sa njima smo nekako već ušli u rutinu i mnogo smo lakše prihvatili u smislu organizacije, ali roditeljstvo je svakako veliki zadatak- rekla je pevačica.

Na pitanje ko je stroži roditelj, ona ili Petar, Ivana je odgovorila sa osmehom.

-Trudim se da budem stroga mama, ali više je Petar veštica!- istakla je Ivana.

Ivana ne krije da je vest da će dobiti blizance potpuno šokiralo kako nju, tako i Petra.

- Nismo znali da postoji mogućnost da imamo blizance. Moja baka, mama od moje mame, imala je njih devetoro braće i sestara, a njene dve rođene sestre su bile bliznakinje. Međutim meni to niko nije rekao, nekako nikada nismo pričali o tome. Kada smo saznali da nosim blizance bili smo u šoku i nije nam palo na pamet da to može da nam se desi- priznala je Ivana i otkrila da je najstariji sin nasledio talenat za muziku od nje i Petra.

-Vujadin je jako talentovan za muziku, iako mi nismo insistirali. Voli klavir, gitaru i bubnjeve, ali baš je ozbiljno sa zagrizao. Po ceo dan svira klavir, ustaje i budi se sa klavirom- rekla je Ivana za Grand.

(Grand)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas