Oglas
· · Komentari: 0

Kameron Dijaz dobila drugo dete u 51. godini: Glumica sve držala u strogoj tajnosti

Glumica Kameron Dijaz i njen suprug, muzičar Bendži Meden, dobili su drugo dete, sina kome su dali ime Kardinal

1711268991_profimedia-0817138773.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kameron i Bendži iznenadili su u petak svoje fanove vestima da je njihova porodica sada bogatija za još jednog člana. Oni su sve držali u strogoj tajnosti kao i kada je bilo reči o provom detetu, devojčici Rediks.

Vest o rođenju sina su objavili na Instagramu. ali nisu otkrili Kardinalov datum rođenja niti način na koji su ga dobili.

- Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo da objavimo rođenje našeg sina, Kardinala Madena - počeli su zajedničku izjavu.

- On je sjajan i svi smo tako srećni što je ovde! Zbog bezbednosti i privatnosti dece nećemo objavljivati slike - ali on je zaista sladak. Osećamo se tako blagosloveno i zahvalno. Šaljemo puno ljubavi od naše porodice vašoj. Sve najbolje i dobar da - glasi saopštenje para koje je praćeno crtežom na kome je na prednjoj strani pisalo: „Šapnula mi je ptičica”.

Podesetimo, Kameron i Bendži imaju četvorogodišnju ćerku Rediks, sa kojom još uvek nisu podelili nijednu fotografiju i retko dele lične detalje o njoj.

Oni su bili prijatelji godinama pre nego što su počeli da se zabavljaju 2014. godine. Verili su se januara 2015. a onda su se venčali na intimnoj ceremoniji u svojoj kući na Beverli Hilsu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas