Oglas
· · Komentari: 0

Kim Kardašijan o braku sa Kanjeom Vestom: "Ne možete pomoći ljudima koji ne žele pomoć"

Kim Kardašijan nedavno se ponovo dotakla braka sa Kenjom Vestom

1684833554_profimedia-0773231674.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kim ne krije da joj je bilo „prelepo“ u braku sa reperom, ali ne kaže da ne može da „pomogne ljudima koji ne žele pomoć“.

- Nešto što sam naučila je da ne možete pomoći ljudima koji ne žele pomoć. Ne možete nametnuti svoja uverenja i projektovati to na nekoga ko misli nešto sasvim drugačije - rekla je Kim voditelju Džeju Šetiju.

- U redu je imati te različite poglede. Zato se svet okreće. Ali ako se ne poklapate sa istim vrednostima i moralom i stvarima u svojoj srži, onda je u redu da shvatite da je ovaj život tako kratak, i trebalo bi da odete i nađete ljude koji se usklađuju sa onim u šta zaista verujete. To su neke od stvari koje bih naučila svoju decu kada traže prijatelje, partnere i veze. Ne možete stvarno nametati stvari drugim ljudima. Ne možete očekivati da budu tamo gde ste vi, na vašem nivou - priča Kim.

Kim i Kanje su počeli da se zabavljaju 2012. godine, a venčali su se 2014. Ipak, par je podeo zahtev za razvod 2021.

Razvod bivših je okončan u novembru nakon dogovora oko starateljstva nad decom i imovine. Prema dokumentima o razvodu bivši par je pristao da deli zajedničko fizičko i pravno starateljstvo nad četvoro dece i odrekao se supružničkog izdržavanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas