Oglas
· · Komentari: 0

Koje je skriveno značenje ŠAKIRE KAO SIRENE u novom spotu? Pevačica objašnjava vezu sa stvarnim životom ( VIDEO)

Šakira je izbacila zanimljiv video za nov singl

1688126114_SAKIRA-SIRENA-NASLOVNA11.jpg
Oglas

Šakirina nova pesma ''Copa Vacia'', koju izvodi u duetu sa Manelom Turizom, koačno je ugledala svetlost dana, a video je bajkovit.

Samo par minuta pre nego što je izašao muzički video za pesmu, Šakira je na Instagrau objasnila koju simboliku ima to što se u spotu pojavljuje kao sirena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Pevačica koja se oporavlja od teškog razvoda od Žerarda Pikea, rekla je da sirena za nju predstavlja fantaziju, jer je na '' putu da ponovo bude u skladu sa sobom''. Ona je još dodala, da je ovim motivom učinila svoju fantaziju opipljivom- ''nešto što možete videti, osetiti i dodirnuti'', izjavila je ona.

U drugoj glasovnoj poruci na brodkastu, Šakira kaže da se sirena '' žrtvuje mnogo za ljubav, završavajući u smeću među pacovima. Srećom, ona se nalazi u svom prirodnom staništu''. Nakon toga, sarkastično se našalila:

'' Svaka sličnost sa stvarnošću je čista slučajnost''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ona se nedavno preselila u Majami, a poznato je da je ova Kolumbijka veliki ljubitelj surfovanja i vode. 
Provela je bezbroj sati surfujući i na suncu sa svojim sinovima Sašom i Milanom. Tim povodom je izjavila:

'' U poslednje vreme sam toliko bila u vodi da se osećam kao da mi raste krljušt'', našalila se.

U novom spotu, Šakira se pojavljuje sa dugom pastelno-roze kosom, i repom poput sirene, a ona je ujedno i režirala ovaj spot zajedno sa Haume de la Iguana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas