Oglas
· · Komentari: 0

KRALJ ČARLS IZNENADIO JAVNOST: Jedan potez kraljice Kamile je bio dovoljan da svet sazna pravu istinu o njegovom zdravstvenom stanju

Stručnjak za govor tela prokomentarisala kraljevo novo pojavljivanje u javnosti

1711975086_Foto-Profimedia-kamila-i-carsl.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Iako britanska kraljevska porodica ovaj Uskrs sigurno neće pamtiti kao najsrećniji, budući da i kralj Čarls i njegova snaja, Kejt Midlton, boluju od raka, na britanskom monarhu se prilikom njegovog odlaska na misu to nije moglo videti.

U pratnji svoje supruge, kraljice Kamile, i još nekoliko članova kraljevske porodice pojavio se pred podanicima, a na kraju ih je iznenadio kratkom šetnjom pozdravljajući ljude koji su se okupili u Vindsoru, rukujući se i razgovarajući s njima.

"Ostanite jaki, ostanite jaki, nikad nemojte da se predate", rekao mu je jedan podanik, na šta je Čarls u šali odgovorio: "Moram da se pokorim ovim uputstvima".

Stručnjakinja za govor tela, Džudi Džejms, je za britanski Mirror komentarisala ovaj izlazak.

"Dok je ostatak porodice stigao s uvežbanim osmesima, Čarls je pokazao svoj sopstveni govor tela, iz kog se vidi da je on i te kako još uvek na čelu ‘Firme’ i na čelu svoje porodice", rekla je.

"Članovi kraljevske porodice nastoje da održe stabilnost i uvere naciju da se ništa neće promeniti, a ovo je bila kraljeva poruka. Čarlsova ramena možda jesu bila malo pogurenija nego inače i njegovo lice jeste mršavije, ali on je svojim držanjem pokazao vedrinu, humor pa čak i entuzijazam i energiju", opisuje ona.

"Krenuo je da izlazi iz automobila još pre nego što su mu otvorili vrata do kraja, a na licu mu je već bio osmeh. NJegov smisao za humor i zabavu pokazao se dok je razgovarao s ljudima, a njegovo mahanje pre nego što je ušao u crkvu pokazalo je da okleva da izađe iz centra pažnje", dodaje.

"Kamila je stajala malo u pozadini da bi suprugu dala prostora da se druži i šali, suprotno od približavanja, što bi dalo do znanja da mu treba zaštita i podrška. Ostavila je dovoljno prostora između njih dvoje da implicira da on ozdravlja. NJen osmeh je dodatno pojačao osećaj smirivanja, kao da je s okupljenom gomilom htela da podeli svoje olakšanje", zaključila je Džudi.

Sličan komentar došao je i iz palate.

"Danas se dogodio važan korak. Kao što se moglo videti, kralj Čarls jako dobro reaguje na lečenje proteklih nekoliko nedelja i njegovi lekari su mogli da prilagode njegove obaveze poput one da se nakon uskršnje mise druži s podanicima", rekao je izvor iz Bakingemske palate.

"Lečenje njegovog veličanstva se nastavlja, oprez je bitan, ali nadamo se da ćemo ovog leta videti više ovakvih pažljivo isplaniranih koraka prema tome da kralj preuzme neke od javnih dužnosti", dodao je.

(Story.hr)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas