Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Krao, lečio se od ALKOHOLA, i progovorio o odnosu sa MAJKOM: Životna ispovest sina Snežane Đurišić

Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, pričao je o porocima, lečenju od alkohola, kao i o periodu kada nije ragovarao sa majkom.

1637083933_snezana.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Grand Online
Oglas

Marko Gvozdenović, sin poznate pevačice Snežane Đurišić neretko puni medijske naslovnice svojim turbulentnim i problematičnim životom.

Naime, ljega je gazdarica jedne picerije optužila da ima problema sa alkoholom, te da je od nje ukrao pazar i automobil kojim se razvozi dostava, zbog čega je Marko odlučio da progovori.

Pročitajte još: "Vreme koje sam provela u Zvečanskoj bilo je TRAUMATIČNO": Vesna Đogani OTKRILA teške momente odrastanja bez RODITELJA

- Volim da popijem, to je istina, volim da bežim iz realnosti, ali mislim da to nema veze ni sa čim. Kad izađem u kafanu pijem, nisam sklon problemima kada popijem - rekao je Marko, pa dodao:

- Jeste, lečio sam se od alkohola, u dva-tri navrata. Nije bila alarmantna situacija, nego je moje zdravlje bilo u pitanju. Volim da popijem, da izađem, volim sve što vole i ostali ljudi.

NJegova majka Snežana nikad ga nije branila i uvek je navodila da su njegove greške, njegova odgovornost.

Marko je objasnio kako se njegova majka ponaša u trenucima kada zabrlja.

- Tako je, ona nema ništa sa tim, ali imala je, bila je uz mene kao majka. Mnogo puta mi je pomogla, materijalno, u svakom smislu. Snežana mi je najveća podrška u životu, posle oca, koji je 2013. godine preminuo, nastradao, ili kako već...

U medijima je kružila priča da ga je majka izbacila iz kuće, a Marko je ovom prilikom to demantovao.

- Ne, nikada se to nije dogodilo. Bilo je momenata kad ne razgovaramo, kako nije. Kada je moj otac umro, ja sam tražio neka svoja prava, ona neka svoja, ali mislim da je toliko glupo pričati o tome, to je iza nas. Ništa, plivaj dalje, mnogo godina je prošlo. Ona je sada savršen drug, bila je majka, sad je drug, sve je okej. Hvala joj za sve - reka je on u ispovesti za "Telegraf".

Marko je zatim priznao da je krao u životu, ali ne kako ga optužuju, za auto i pazar, već krem bananice.

- Da, ukrao sam, sad je pitanje šta. Je***a, čokoladne bananice. Ne znam, otkud znam, sitno nešto, to je bilo ranije - rekao je Marko.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas