Oglas
· · Komentari: 0

"Kratka priča o tvrdoglavosti": Mlada glumica osvojila srce Luke Raca - ko je Nina Mrđa? (FOTO)

Nina Mrđa privukla je pažnju publike u seriji "Igra sudbine"

1690979152_Untitled.jpg
Foto: V. Danilov/ Instagram/printscreen/ Nina Mrđa
Oglas

Glumac Luka Raco se uvek trudio da privatni život čuva daleko od očiju javnosti, a posebno želi da ostane tajanstven kada je reč o ljubavi. Nedavno se pojavila vest da ima novu devojku, a navodno je u pitanju njegova koleginica - Nina Mrđa.

Nina je, pored toga što se bavi glumom, završila Filozofski fakultet u Beogradu gde je nedavno diplomirala na smeru Filozofija.

Sudeći prema njenom Instagramu vidimo da voli da putuje i da slobodne trenutke koristi za boravak u prirodi. Fotografija koju je nedavno objavila nastala je na Tari, a društvo joj pravi magarac:

- Kratka priča o tvrdoglavosti - napisala je šaljivo Nina u opisu fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Mrdja (@nina_mrdja)

Podsetimo, Lukina i Ninina ljubavna priča počela je na snimanju serije “Igra sudbine” gde oboje glume.

- Luka i Nina su osetili međusobnu hemiju čim su se upoznali na prvom zajedničkom snimanju serije “Igra sudbine”. Prvo su krili to jedno od drugog, pustili su da sve ide spontano, jer su pre svega kolege i nisu želeli da brzopletim postupcima usled emocija pokvare poslovni odnos. Međutim, strasti i hemija među njima je samo rasla. NJihov flert je otišao korak dalje, pa se par odlučio da uplovi u vezu - rekao je izvor za Blic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Mrdja (@nina_mrdja)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas