Oglas
· · Komentari: 0

Sve zabeleženo kamerom: Luka Raco prevario Milicu Tomašević! VIDEO

Snimljene zanimljive scene

1654847041_luka.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Folk pevač Saša Lazarević Kudra nedavno je predstavio spot za svoj novi singl koji se zove “Da se loše izbrisati može”.

Pročitajte još: Oglasila se Džejla Ramović nakon operacije: Rešila višegodišnji problem (FOTO)

Interesantno je da se u spotu za ovu pesmu pojavljuju i popularni glumci i zvezde serije “Igre sudbine” Luka Raco i Milica Tomašević. Tačnije, po scenariju spota, u jednom trenutku Milica je zatekla Luku kako je vara sa atraktivnom Anom Milanović i tada sledi drama.

Foto: Privatna arhiva

Inače, muziku i aranžman za ovu pesmu je uradio Bane Vasić, dok je tekst napisao Vlada 013, i ako je suditi po reakcijama na “YouTube”, može već sada da se donese zaključak da su svi zajedno napravili dobitnu kombinaciju.

– Lepa pesma BRAVO, a spot je još lepši zahvaljujući dobrim mladim i omiljenim glumcima. Puno pozdrava… – ovo je samo jedan od mnogobrojnih komentara na pesmu i spot ispod snimka na “YouTube”-u.

– Svaka čast Saale! Očekivali smo najbolje od tebe i to smo dočekali! Ponosni smo na tvoj uspeh! Samo napred, biraj ovako lepe pesme po tvojoj meri! Puno sreće u daljem radu! – ovo je još jedan od brojnih komentara.

A kako sve izgleda i zvuči, pogledajte spot i sve će vam biti jasno zašto su reakcije ovako pozitivne!

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas