Oglas
· · Komentari: 0
SVADBENA ZVONA

Kseniju Hurricane spajali sa Pavlom Mensurom, a onda je objavila da se UDAJE za OVOG DEČKA (FOTO)

Pevačica Ksenija Knežević otpočela zajednički život sa izabranikom.

1637580565_pjimage--47-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ksenia.knezevic
Oglas

Ksenija Knežeić je već pet godina u skladnoj vezi sa Nikolom Todorovićem kojeg vrlo retko prikazuje javnosti.

Pročitajte još: Sloboda Mićalović otputovala na ČAROBNO MESTO - Fanovi misle da znaju gde su nastale fotografije! (FOTO)

Vreme je za nešto više

Iako su je nedavno spajali sa mladim glumcem Pavlom Mensurom, pevačica je demantovala pomenute navode i istakla da je i dalje u vezi sa Nikolom, a sada i otkrila da planira da uskoro stane na "ludi kamen".

Foto: Printskrin/TikTok/ _kseniaxbeutiful_

Ksenija i Nikola otpočeli su zajednički život, a pevačica je svoju radost podelila sa domaćim medijima.

Foto: Printskrin/TikTok/ _kseniaxbeutiful_

"Moguće je da ću stati na 'ludi kamen' uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Srećna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem", ispričala je Ksenija uz široki osmeh za "Premijeru".

Foto: Printskrin/TikTok/ _kseniaxbeutiful_

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas