Oglas
· · Komentari: 0

Margot Robi ponovo u Barbi izdanju: Glumica u MINI SUKNJI oduševila na projekciji filma (FOTO)

Margot Robi je definitivno jedna od glumica koje su obeležile 2023. godinu. Glumila je Barbi u istoimenom filmu i privukla veliku pažnju publike iz celog sveta.

1701269274_3f3e0f3776e3a866a57416e6ca6a6da2a00b931b.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ona se sada pojavila na projekciji filma u NJujorku, hodajući ruku pod ruku sa suprugom Tomom Ekerlijem, filmskim producentom.

Robi je tokom cele godine nekoliko puta bila u roze nijansama od glave do pete, a tako je bilo i sada. Nosila je roze mini suknju visokog struka uz kratku kožnu jaknu. Odeću je uparila svetlucavo roze salonkama i odgovarajućom tašnom.

Foto: Profimedia

Podsetmo, Margo Eliz Robi rođena je u Australiji, gde je započela karijeru glumice,  ali se 2011. godine seli u Sjedinjene Američke Države. Šira publika ju je prvi put zapazila 2013. godine ulogom u filmu "Vuk sa Vol Strita" Martina Skorsezea. Zatim je ponovo primećena ulogom Džejn u "Legendi o Tarzanu" iz 2016. godine, a tada se prvi put pojavila i kao Harli Kvin, voljeni stripski lik, što je ponovila još dva puta. Do Barbi je najviše pohvala dobila  za ulogu klizačice Tonje Harding, kada je nominovana za Oskara za glavnu žensku ulogu. Sada Margo definitivno znaju svi jer je ova godina u filmskoj industriji definitivno bila obeležena njome.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas