Oglas
· · Komentari: 0

Mark Entoni čeka SEDMO DETE: Nedavno oženio 31 godinu mlađu devojku (FOTO)

Mark Entoni objavio je srećne vesti na Dan zaljubljenih

1676460697_profimedia-0742889207.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Mark Entoni uskoro postaje otac po sedmi put. Bivši suprug Dženifer Lopez, Mark Entoni, i njegova supruga Nadia Ferera (23) objavili su da očekuju prvo zajedničko dete, a Markovo sedmo, u simpatičnoj objavi za Dan zaljubljenih.

Pre samo dve nedelje par je izgovorio sudbonosno "da", a onda su rešili i da obelodane lepe vesti. Pevač (54) podelio je srećnu vest u zajedničkom postu na Instagramu, uz fotografiju stomaka supruge.

- Najbolji poklon za Dan zaljubljenih ikada - napisao je Mark.

Marku je Nadio četvrta supruga. Pevač deli svoje najstarije dete, ćerku Arijanu Munjiz (29), sa bivšom devojkom Debi Rosado, a par je usvojio i sina Čejsa Muniza. Nakon što se verio sa dominikansko-američkom glumicom Klodet Lali, a zatim raskinuo sa njom, Mark je 2000. godine oženio mis univerzuma Dajanarom Tores. Dobili su dvoje dece: Kristijana Munjiza (22) i Rajana Munjiza (19) pre nego što su se rastali 2003. Mark se kasnije oženio Dženifer Lopez, roditelji blizanaca su postali 2008. godine. Razveli su se četiri godine kasnije.

Ne želeći da odustane od ljubavi, Mark se oženio treći put 2014. godine, ovog puta manekenkom, Šenon de Lim. Brak je takođe bio kratkotrajan jer se par razišao 2016.

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas