Oglas
· · Komentari: 0

Milica Pavlović ponovo u sukobu sa Anom Nikolić: "Čovek sebi može biti NAJVEĆI neprijatelj"

Milica Pavlović i Ana Nikolić još uvek nisu spremne da zakopaju ratne sekire

1677051738_Afoor-Ataimages.rs-Ana-Nikolic-i-Milca-Pavlovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Milica Pavlović i Ana Nikolić us mesecima bile u žiži javnosti zbog afere oko pesme "Provereno". Svi su mislili da su konačno zakopale ratne sekire, međutim, izgleda da to nije bio slučaj.

Milica je na pitanje da li bi otišla na Anin koncert odgovorila odrično, na šta Ana nije ostala imuna, pa se ceo sukob nastavio.

Pavlovićeva je gostujući u emisiji "AmiG šou" na pitanje o tome ko joj zavidi pomedula Anu.

- Ne znam ko mi zavidi, ali navešću Anu Nikolić, koja ponovo priča ružno o meni - rekla je Milica, na nastavila:

- U momentu kada me tvoje kolege pitaju da li bih otišla na koncert, prvo sam žena, znam šta je baviti se ovim poslom. Ja odgovorim lepo, ako me bude pozvala da dođem, otićiću kao gost na koncert, lepo je videti, to bih smatrala adekvatnim izvinjenjem, za ono što mi je priredila, sigurno neću izaći na scenu da pevam sa njom 'Provereno'. Onda doživite da opet krene da priče o meni nešto ružno. Uvidela sam da čovek sam sebi može biti najveći neprijatelj, ja se zaista trudim da se da budem sebi najveći prijatelj, to sam naučila iz ove situacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas