Oglas
· · Komentari: 0

Milica Todorović otrkila da li je konačno pronašla pravu ljubav: Pevačica razrešila misteriju (FOTO)

Poznata pevačica progovborila o tome zašto je okačila sliku vereničkog prstena

1658730123_milica_todorovic_13062018_00087.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Milica Todorović se oglasila povodom slike vereničkog prstena koju je stavila na svoj Instagram profil pre par dana. Mediji su počeli da spekulišu o tome da li je pevačica pronašla svoju ljubav.

Foto: Printskrin/ Instagram - milicatodorovicofficial

"Volela bih da jesam, ali nisam. Pa da, da mi pesme postanu hitovi, da rodim jedno bebence, pa da radimo intervju. Prvo mora da se nađe momak, da se napravi to dete, pa da se rodi. Ima da se načekaš", našalila se s voditeljem emisije "Premijera - Vikend specijal".

Pročitajte još: Jednostavna haljina i modni detalj od 2.000 EVRA: Evo zašto je Ana IVANOVIĆ kraljica stila

Što se tiče planiranja porodičnog života, Milica je izjavila da je spremna da postane majka.

"Nekako sam postala flegma, pevam od 13. godine. Može slobodno jedna beba sad. Kako sam ovo rekla...", izjavila je pevačica.

Što se tiče njenog ljubavnog života, ona je sama još od raskida sa glumcem Petrom Strugarom, pa je tako njena objava privukla mnogo pažnje i veoma iznenadila celu javnost.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas