· · Komentari: 0
POPULARNOST

MILION fanova odlepilo, a on nikada bolji FRAJER! Da li prepoznajete ovog SPORTISTU?

Legendarni svetski fudbaler još jednom je dokazao da mu godine samo idu u prilog

1606414843_bekam.png
Foto: InstagramScreenShot/davidbeckham

Iako je sportsku karijeru završio još pre punih sedam godina, ovaj legendarni sportista čini se sve je popularniji, posebno na mrežama. Dejvid Bekam, sa svojih punih 45 godina i prosedom kosom, pokazao je još jednom da su njegov stil, šarm i samouverenost neprolazni.

Pročitajte još: Preminuo Dijego Maradona!

Tako je nedavno okačio fotografiju na popularnom motoru, kafe rejseru namenjenom laganoj gradskoj vožnji, od lokala do lokala. 

Pročitajte još: MOŽDA STE I VI U NJOJ: Znate li šta je seksualna zabluda?

Za potrebe ovog uživanja, Bekam se odlučio za duboke braon kožne cipele, neprolaznu bajkersku kožnu jaknu u tamno braon boji i otvorenu braon kacigu. Savršen stil, osmeh i spontanost ponovo su, po svemu sudeći, osvojili i njegovu suprugu Viktoriu Bekam.

Pročitajte još: LJubav ima 5 FAZA a jedna je KLJUČNA: Kad ona prođe sve ide lakše!

- Izgledaš tako dobro i prirodno - prokomentarisala je njegova supruga uz niz emotikona koji plaču od smeha, ali i neizostavno srce.

Dejvid Bekam svoje penzionerske dane provodi u krugu porodice, ali i na svom motoru, koji je postala njegova nova strast i hobi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.