Oglas
· · Komentari: 0

"Muž me je vukao ka dnu. Sada sam slobodna": Šakira šokirala izjavom o Pikeu

Šakira je nakon razvoda počela da iznosi detalje braka sa Pikeom

1711457815_profimedia-0859665087.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

LJubavni život kolumbijske pevačice Šakire i španskog fudbalera Žerarda Pikea već duže od dve godine je jedna od glavnih tema kada su u pitanju poznate ličnosti.

Par je rešio da nakon 11 godina stavi tačku na ljubav 2022. godine. Ipak, njihovo razvod je samo naizgled bio miran i podređen deci, a onda su usledila prinzanja koja niko nije očekivao. Šakira je nekoliko puta isticala da je zapostavila karijeru zbog bivšeg supruga, a to je sada i ponovila.

- Nisam imala vremena. Tu je bio faktor muža. Sada sam bez muža. Da, muž me je vukao ka dnu. Sada sam slobodna. Sada zapravo mogu da radim - rekla je ona tokom pojavljivanja u emisiji kod Džimija Falona.

Šakira je sada pripremila novi album, a on će nositi simboličan naziv - "Žene više ne plaču“.

- Sada je red na muškarce. Predugo smo plakale sa scenarijem u rukama i bez kraja samo zato što mi smo žene. Moramo da sakrijemo svoj bol pred svojom decom, pred društvom. Moramo da se lečimo na određeni način. I mislim da niko ne bi trebalo da nam govori kako da lečimo. Niko ne bi trebalo da kaže vučici kako da liže svoje rane.

Pevačica dalje objašnjava koliko joj je bilo teško nakon razvoda:

- Skupljala sam delove sebe sa poda. Pokušavala sam da se ponovo izgradim.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas