Oglas
· · Komentari: 0

Nakon što je bila pod nadzorom 13 godina pokušava da ponovo pronađe mir: Britni Spirs o mentalnom zdravlju

Britni Spirs uživa u mogućnosti da ponovo putuje, fokusirala se na svoje mentalno zdravlje i kaže da je putovanje ključno

1671190974_8aaed9ff2bca608fadd2931e01882e9f0dcd3110.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pevačica (41) bila je pod nadzorom 13 godina pre nego što je sudija presudio u njenu korist kada se konačno oslobodila starateljstva oca.

Zvezda od tada nadoknađuje izgubljeno vreme, redovno deli svoje odmore sa pratiocima na društvenim mrežama. Ipak, mnogi bi se složili da njen način prikazivanja sebe nije prikladan jer na većini fotografija nije obučena, što je nedavno komentarisao i njen suprug, Sem.

Pročitajte još: POSRAMLJEN Princ Hari: ''MRZIM SEBE zbog načina na koji sam se postavio prema situaciji''

Pevačica je sada otkrila da koristi putovanja kao vid olakšanja za svoje mentalno zdravlje, rekavši da se nikada nije osećala prihvaćenom od strane porodice u svom domu u Los Anđelesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

- Nađite mir u svom mentalnom zdravlju na sve načine... svoj um, telo i duh. Nažalost, imam dom u Los Anđelesu, ali nikada se nisam osećao prihvaćenim od svoje porodice… Iskreno tamo nikada neću biti ista i pomirila sam se s tim - rekla je Britni, prenosi Mirror

Utehu je pronašla u putovanjima i to joj pomaže da se ponovo oseti prihvaćeno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas