Oglas
· · Komentari: 0

NAPAO ME JE DVAPUT u jednom danu: "Pala" i DRUGA TUŽBA PROTIV STIVENA TAJLERA

Druga žena podnela je tužbu za seksualni napad protiv Stivena Tajlera, navodeći da ju je pevač rok benda Aerosmit napao dva puta u jednom danu kada je bila tinejdžerka 1975. godine.

1699095779_2023-11-02_235246.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Žana Belino podnela je danas tužbu protiv Tajlera (75) u NJujorku, tvrdeći da je pretrpela „fizičke, psihičke i emocionalne povrede” nakon što je muzičar opipao, poljubio i simulirao seks bez njenog pristanka.

Ona sada ima 66 godina i patila je u tišini, poniženju i sramoti toliko godina, i imala je hrabrosti da sada ispriča svoju priču, rekao je njen advokat Džef Anderson za magazin Pipl.

Tajlerov predstavnik, kao i advokat, nisu odmah odgovorili na zahtev za komentar.

U žalbi Belino navodi da je potpisala ugovor sa dečjom agencijom za modeliranje i da je na dan kada je upoznala Tajlera otputovala iz svoje kuće u Kvinsu na Menhetn na modnu reviju.

Prijatelj je tada navodno dogovorio da se sretnu sa Aerosmitom na zabavi u hotelu Vorvik.

Na kraju, Belino, koja kaže da je tada imala oko 17 godina, i njen prijatelj susreli su se sa Tajlerom, koji je tada imao oko 27 godina, i sa njegovom pratnjom su zajedno prošetali 6. avenijom.

Tajler ju je iznenada zgrabio i ugurao u telefonsku govornicu, gde joj je, kako se navodi u tužbi, „zabio jezik u grlo“ dok je „držao zatočenu“ u kabini i „stavio ruke na njeno telo, grudi, zadnjicu i genitalije, pomerajući i skidajući odeću i prikovavši je uz zid telefonske govornice.”

Belino je navela da je incident bio njeno prvo seksualno iskustvo i da je  pokušala da se bori protiv „mnogo jačeg“ Tajlera.

Na kraju je, kako navodi oslobodila desnu ruku i uhvatila ga za potiljak, povukla ga za kosu i podigla koleno, a on je napustio telefonsku govornicu.

U pritužbi se kaže da je tinejdžerka počela da plače, a Tajler je zamolio da dođe u njegovu sobu.

Ističe se da je kao rezultat incidenta, Belino pretrpela „tešku i trajnu emocionalnu patnju, fizičke manifestacije emocionalnog stresa, sramotu, poniženje, fizičke, lične i psihičke povrede“.

Ona takođe tvrdi da je nakon toga bila hospitalizovana i da je dobila lekove, koji su joj i dalje potrebni da bi se izborila sa traumom.

Zatražila je suđenje pred porotom i neodređenu odštetu "koja će joj u potpunosti i pravično nadoknaditi" pretrpljenu bol.

NJen podnesak dolazi otprilike godinu dana nakon što je Tajler optužen za seksualni napad i zlostavljanje maloletnika u tužbi koju je podnela Džuli Misli, koja je tvrdila da je imala seksualni odnos sa zvezdom kada je bila tinejdžerka 1970-ih godina.

Ona tvrdi da je Tajler ubedio njenu majku da mu dodeli starateljstvo nad njom kada je imala 16 godina kako bi mogli da imaju seksualni odnos.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas