Oglas
· · Komentari: 0

Ćerka Gordona Remzija ZAVRŠILA U BOLNICI nakon seksualnog napada - "Ima toliko malih idiota koji žele da iskoriste devojke" (FOTO)

Gordon Remzi pohvalio je svoju ćerku Holi jer je prebrodila dva seksualna napada zbog kojih je tražila pomoć u bolnici za mentalno zdravlje.

1633274803_pjimage--32-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ hollyramsayy
Oglas

Dvadesetjednogodišnja ćerka Gordona Remzija je prvi put hrabro progovorila o mukama u avgustu u svom podkastu.

Pročitajte još: Ćerka Stiva Džobsa ima MILIJARDE na porodičnom računu, a evo ČIME SE BAVI! (FOTO/VIDEO)

Porodica joj pomogla u ozdravljenju

Napadi su se dogodili kada je bila 18-godišnja studentkinja, a otac je zaslužan za to što je uspela da prebrodi traumu.

U novom intervjuu, Gordon (54) je rekao da je Holi sada na dobrom mestu. Rekao je: "Holi je imala jako težak period. Sada je u neverovatnoj poziciji i bavila se tim pitanjima. Pandemija, sa ove tačke gledišta, bila je savršeno vreme jer smo morali da provedemo kvalitetno vreme zajedno i morali smo da razumemo kroz šta je sve prošla. Sada je potpuno dobro. Postojao je proces ozdravljenja."

Otac petoro dece bio je posebno oprezan kada su u pitanju njegove tri ćerke i potencijalne veze. Rekao je: "Da, jako je teško jer ima toliko malih idiota koji žele da iskoriste naše devojke."

Posttraumatski poremećaj

Holi je ranije rekla da je nakon napada patila od posttraumatskog stresnog poremećaja, iako joj je trebalo vremena da shvati efekat koji je to imalo na njen život. Govoreći u svom podkastu, rekla je:

"Išla sam na Univerzitet, studirala modni dizajn i svidelo mi se. Ali u drugoj polovini prve godine na mene je uticao posttraumatski poremećaj i nisam imala pojma da se to dešava. Često sam izlazila, izostajala na časovima. Uopšte nisam uživala. Mnogo sam se borila."

"Poremećaj je bio rezultat dva seksualna napada kada sam imala 18 godina. Nikome nisam pričala o tome, tek godinu dana kasnije. Samo sam ga zakopala u kutiju u dnu misli." 

Nakon što je u bolnici za mentalno zdravlje dobila dijagnozu, period ozdravljenja je mogao da počne.

"Zbunjujuće je i pokušavam da preuzmem kontrolu nad svojom pričom i da to iskoristim da napravim nešto dobro." 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas