Oglas
· · Komentari: 0

Narkotici su ga umalo uništili, a onda se podigao iz pepela i postao slavan holivudski glumac: Prošle nedelje uzeo je Zlatni globus, a Oskar je na pomolu (FOTO)

Ako bi se davala nagrada za velike povratke to bi definitivno mogao da bude irski glumac koji je postao veliko ime u Holivudu, Kolin Farel.

1673870720_profimedia-0729642344.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prošle nedelje pokupio je svoj drugi Zlatni globus i održao emotivni govor, a očekuje se da će sledeće nedelje biti nominovan i za prestižnu nagradu Oskar.

Međutim, ako premotamo 17 godina unazad videćemo da je Kolinova karijera bila na izdisaju. Alkoholizam i narkotici su ga skoro koštali života.

- Ne morate da imate diplomu medicine da biste znali kada se vaše telo gasi. Iskreno nisam mislio da imam još mnogo - rekao je tada Kolin, prenosi The Sun.

Pročitajte još: DAME U ŽUTOM: Mnoge holivudske zvezde prošetale su crvenim tepihom u ovoj trendi boji (FOTO)

Farelova žeđ za poročnim načinom života počela je u njegovim ranim tinejdžerskim godinama u Dablinu. Pored 40 cigareta dnevno, priznao je da je svake nedelje uzimao mnogo narkotika.

Holivud je pokucao 2000. godine, a Kolin je dobio ulogu u ratnom filmu. NJegova gruba uloga američkog vojnika u Luizijani donela mu je gomilu pohvala kritičara. Nastavio je da se pojavljuje u važnim ostvarenjima, ali ubrzo je njegov stari način života zasenio njegov talenat.

Povezivali su ga sa Anđelinom Džoli, Demi Mur i Britni Spirs, nakon njenog raskida sa Džastinom Timberlejkom. Godine 2002. imao je šestomesečnu vezu sa modelom Nikol Narain, a veza se nije završila slavno, kasnije ju je tužio zbog objavljivanja intimnih snimaka. Sledeće godine, veza sa manekenkom Kim Bordenave donela mu je sina Džejmsa, kome je dijagnostikovan genetski poremećaj Angelmanov sindrom, koji izaziva probleme sa govorom i ravnotežom. Još jednog sina, Henrija, dobio je 2009. sa poljskom glumicom Alicijom Bahleda-Kurus, ali je romansa kratko trajala.

Foto: profimedia

Film u kome je tumačio ulogu Aleksandra Velikog donele su mu loše kritike koje su ga navele da razmisli o odustajanju od glume.

Pročitajte još: INTIMNI DETALJI ''Rezervnog'': Princ Hari razotkrio i anegdotu kada su mu se određeni DELOVI tela smrzli

Udarci su bili toliki da je Kolin razmišljao da okonča svoj život. Rekao je:

- Sećam se da sam pomislio da ću otići u NJujork, kupiti narkotik od 2.000 dolara i "pucati" dok ne umrem. Drugi izbor je bio da se promenim. Izabrao sam pravi - iskren je bio Kolin, prenosi The Sun.

Otišao je na rehabilitaciju i ponovo započeo svoju karijeru.

U svom govoru na dodeli Zlatnih globusa prošle nedelje, rekao je režiseru Mekdonahu:

- Dugujem ti toliko, čoveče. Pre četrnaest godina stavili ste me da radim sa Brendanom Glisonom, mojim plesnim partnerom, i promenili ste putanju mog života.

Nakon što je 2018. bio preopterećen, prijavio se u kliniku za rehabilitaciju u Arizoni kako bi sprečio ponovne povratke porocima.

Kolin zasluge pripisuje svojim sinovima što su mu pomogli da ostane trezan, rekavši:

- Ono što je moj prvi sin Džejms uradio je da mi je dozvolio da brinem o nečemu kada nisam mogao da brinem o sebi. Džejms mi je spasao život.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas