Oglas
· · Komentari: 0

INTIMNI DETALJI ''Rezervnog'': Princ Hari razotkrio i anegdotu kada su mu se određeni DELOVI tela smrzli

Kralj šokantnih otkrića

1673856697_profimedia-0097477161-Hari-na-Antarkticku.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Iako možda više nije u redu za tron, izgleda da je princ Hari na dobrom putu da bude krunisan za kralja ''otkrivanja svega''.

Iznenađenjima nema kraja, svime što smo saznali iz njegovih memoara ''Rezervni'', dok sam Hari navodi da je dosta toga izostavio vezano za svog oca i brata, kako im ne bi bilo previše. Ovo ostavlja prostora za razmišljanje, šta li to može biti više od svega što je do sada već napisano i izgovoreno?

Među mnogim zanimljivim anegdotama je i njegovo priznanje da je proučavao scene seksa svoje supruge Megan, u seriji u kojoj je glumela. Između ostalog, govori o uzimanju droge u kući glumice Kortni Koks, kao i o gubljenju nevinosti sa starijom ženom.

Pročitajte još: "Postoje stvari za koje ne želim da svet sazna": Princ Hari morao je da izostavi neke delove života iz memoara
Ali, može se reći da su Harijeve nevolje sa promrzlinama intimnih delova, odnele medalju kao najzanimljivije u knjizi. Naime, princ je tokom mlađih imao pravi istraživački duh, te je tako jednom prilikom bio deo dobrotvorne ekspedicije na Arktiku 2011. Prema objavljenim meoarima, on je tamo dobio promrzline, nešto blažeg oblika, koje ne dovode do trajnog oštećenja kože. Promrzlinu je izazvala mešavina smrzavanja znoja na ušima i prstima, kao i nedostatak slojeva odeće, ali će kasnije otkriti da se to proširilo i na njegove donje delove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Tajming za sve to bio je veoma pogrešan, jer je Hari pokušavao da sakrije ''situaciju''  u svojim pantalonama, koja se kasnije pogoršala od britanske javnosti, tokom Vilijamovog venčanja sa Kejt. 

Pročitajte još: Princ Vilijam i Kejt Midlton: PRVO POJAVLJIVANJE u javnosti nakon objavljivanja Harijevih memoara (FOTO)
Hari je u knjizi puno prostora posvetio svojim ''kraljevskim draguljima'', nazivajući ga raznim nadimcima. On je tako podelio da je svoju muškost morao da maže kremom za lice, po preporuci prijatelja, navodeći da je istu kremu koristila njegova majka. Ovim je dao još više materijala za komentare i javne polemike, te ismejavanje na društvenim mrežama.
U nadi da se istorija neće ponoviti, Hari je naručio prilagođeni jastuk za intimne delove, koji mu je krojač izradio, kako bi ih zaštitio od hladnih temperatura. Ovaj predmet je ''sašiven od komada najmekšeg filca'', navodi se u knjizi.
Ništa manje ne bismo očekivali za ''kraljevsku rezervu''.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas