Oglas
· · Komentari: 0

Ovo je MUŽ Tijane Dapčević: U BRAKU su više od dve decenije, a počeli su da žive zajedno posle četiri dana zabavljanja

Tijana Dapčević se 2001. godine udala za Milana, sa kojim ima sina Vuka

1701704074_Foto-Ataimages.rs-Tijana-Dapcevic1.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Tijana i Milan upoznali su se na košarkaškoj utakmici u Somboru, a nakon četiri dana zabavljanja počeli su da žive zajedno. Na ludi kamen su stali 28. aprila 2001. godine, međutim, nekoliko godina kasnije, njihov brak je potresao skandal o kome se danima pričalo.

 

Milan Dapčević je tada uhvaćen u nezgodnoj situaciji sa jednom konobaricom, a kako su mediji preneli Tijana mu je oprostila ovaj "izlet" i više nikada nije govorila o tome.

Međutim, nakon toga, 2015. godine, se ponovo pojavila vest o bračnoj krizi. Objavljeno je da se Tijana navodno razvodi. Kako se tada navodilo, pevačica je nekoliko dana provela van njihove kuće kako bi sredila misli, i shvatila je da ne može bez supruga.

Izjavila je da njen brak nije idealan, ali da opstaje zahvaljujući ljubavi koju Milan i ona osećaju jedno prema drugom.

 

U braku su dobili sina Vuka, a Tijana je svojevremeno, kada je mužu javno čestitala 18. godišnjicu braka, otkrila još jedan zanimljiv detalj o ljubavi nje i Milana.

- Moja majka (mnogo pre nego što je to postala) je čitala pripovetku Đure Jakšića o Tijani koja je bila zaljubljena u Milana. Zbog te, Đurine Tijane, kasnije je odlučila da i ja treba da se zovem tako... Dve škole, jednu akademiju i nekoliko "ljubavi" kasnije, upoznala sam Milana na mestu na kom nisam ni znala da umem da budem (košarkaška utakmica), jer sport ne podnosim. Od tada, nas dvoje podnosimo sve. I od tada mi sve misli počinju množinom... Srećna nam 18. godišnjica, ljubavi - napisala je Tijana tada na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas