Oglas
· · Komentari: 0

NIJE IZDRŽAO: Zvezda filma ''Spašavanje redova Rajana'' preminuo je u 61.godini

''Bio je veći od života''

1677914609_Nenaslovljeni-dizajn--42--naslovna1.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Glumac napoznatiji po svojim ulogama u filmovima ''Spašavanje redova Rajana'' i ''Vrelina'', preminuo je sinoć, potvrdio je njego predstavnik za CNN.

Tom Sejzmor nedavno je završio u bolnici, nakon što je pretrpeo aneurizmu mozga sredinom februara. Iako su se svi nadali oporavku, to se ipak nije desilo. Kako su predstavnici bolnice saopštili, Sejzmor je ''preminuo mirno u snu'' dok su njegovi sinovi i brat Polom Sejzmorom, koji su bili pored njega sve vreme.

''Duboko sam ožalošćen gubitkom mog starijeg brata'', izjavio je Pol i dodao ''bio je veći od života. Uticao je na moj život više nego što iko zna. Bio je talentovan, nesebičan, i mogao je da vas zabavlja svojom beskrajnom dovitljivošću i talentom da ispriča priču. Očajan sam što je otišao, i zauvek će mi nedostajati'', neutešan je Pol.

Sejzmorova porodica je nedavno saopštila da su ih lekari savetovali da ''nema nade'' te da su ''preporučili
odluku o isključivanju sa aparata'' zbog glumčevog zdravstvenog stanja,navodi se u daljem saopštenju.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas