Oglas
· · Komentari: 0

"Nisam nešto presrećan tim odnosom": Bane Mojićević o bivšoj ženi i razvodu

Pevač Bane Mojićević iza sebe ima brak i dvoje dece, sina Radoša i ćerku Mašu.

1710769477_beovizija_finale_01032020_0127.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevač je 2020. godine stavio tačku na odnos sa Milicom, a o krahu braka je samo u nekoliko navrata govorio.

Bane je sada otkrio u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom, i kako kaže za "Blic" nije baš zadovoljan.

Na samom početku, pevač je naglasio da je njegov odnos sa bivšom više formalan i da je tako sa obe strane.

- U suštini je to više formalno, onoliko koliko se može sa obe strane. Iskreno, nisam nešto presrećan tim odnosom, funkcioniše nekako - rekao je pevač za "Blic" koji je dodao da on i njegova bivša supruga imaju dogovor nakon raskida da uvek, kada su u mogućnosti, da se pojavljuju zajedno zbog dece - kako za rođendan, tako i za ostala slavlja.

- To je već dogovor odavno da to kad god smo u mogućnosti da budemo zajedno. Ja se ne kajem što sam stavio tačku na brak, treba izaći iz priče kad nešto nije dobro i kada nešto ne funkcioniše - rekao je pevač.

Bane kaže da o novoj ljubavi ni ne razmišlja:

- Ni u planu, ni u najavi, ni u mislima. Ko preživi takva "prijatna iskustva" emocionalna, on tako razmišlja - priča pevač za "Blic".

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas